ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙΙ στην ΚΥΠΡΟ αλλά δεν ….άνοιξε Μύτη




Το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην ΚΥΠΡΟ, με την «επέλαση» του ΔΝΤ και της Ε.Ε. ίσως ακόμα να μην είναι αντιληπτό σε όλη του την έκταση στον Πληθυσμό.

Μέρες τώρα ο Κυπριακός Λαός, στην κυριολεξία, ζει μέρες …ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ με τα συνεχή BANK RUN και στην ουσία έχει «παγώσει» κάθε ζωτική του συναλλακτική λειτουργία, προφανώς μην γνωρίζοντας ακόμα το ύψος του «κουρέματος» των καταθέσεων, που τελευταίες πληροφορίες το ανεβάζουν στο Εφιαλτικό ποσοστό του 60% και …βλέπουμε.

Οι επιπτώσεις αυτών των ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ήδη είναι αντιληπτές αλλά σε βάθος χρόνου και σε επίπτωση στην πραγματική Οικονομία δεν έχουν ακόμα τρέξει.

Αυτό σημαίνει  με απλά λόγια, ότι ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, βρίσκεται μπροστά στον ΑΤΤΙΛΑ ΙΙΙ της σύγχρονης ιστορίας του, με τη διαφορά ότι αυτός δεν γίνεται αυτή τη φορά με Εισβολή των Τούρκων με στρατιωτικά μέσα αλλά με επιδρομή-πλιάτσικο της Ε.Ε. και του ΔΝΤ στο νησί με Οικονομικό αφανισμό.

Τις πρώτες μέρες του ΣΟΚ είχαμε κάποιες Κινητοποιήσεις των Κυπρίων με την διοργάνωση συλλαλητηρίων τις μέρες που ψηφίστηκε το πρώτο «ΟΧΙ» στη Βουλή.

Από εκεί και πέρα παρατηρούμε «σιγή νεκροταφείου», με εξαίρεση κάποια μεγάλη συγκέντρωση Μαθητών και Σπουδαστών.

Με λίγα λόγια ο Κυπριακός Λαός ΒΙΑΖΕΤΑΙ κατά συρροή και «δεν ανοίγει μύτη» στη μεγαλόνησο…!!!

Το ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ είναι τέτοιο που ακουμπάει πάνω στην μέχρι τώρα ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗ και θα έλεγε κανείς ΑΙΣΧΡΗ στάση της ΗΓΕΣΙΑΣ του ΑΚΕΛ, η οποία όλο αυτό τον καιρό «ευνούχισε» τον Κυπριακό Λαό πάνω σε μια πολιτική που πραγματικά έχει τεράστιες ευθύνες στον κατήφορο που βιώνει σήμερα.

Πέραν όμως όλων αυτών είναι πραγματικά ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ το γεγονός που αναφέρουμε. Μια ολάκερη Κοινωνία να βουλιάζει στον ΟΛΕΘΡΟ και στο ΜΑΡΑΣΜΟ και να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, να ΜΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, να ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.

Ίσως το ότι ο Κυπριακός Λαός να νιώθει ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ  από τις πολιτικές του ηγεσίες να είναι ένας σοβαρός παράγοντας, μη γνωρίζοντας ακόμα το χρόνο και τον τρόπο που ΟΛΑ πρέπει να ξεκινήσουν από την ΑΡΧΗ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...