21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967-2013: Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ τις ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ

21 ΑΠΡΙΛΗ 1967-21 ΑΠΡΙΛΗ 2013

46 Ολάκερα χρόνια....από τότε....!!! κοντά μισός αιώνας....από τότε που η Αμερικανοκίνητη ΧΟΥΝΤΑ τύλιξε το Λαό και την πατρίδα μας στο φάσμα της τυραννίας και της εξαθλίωσης.







Τότε ήταν η ....ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ, ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ (πάντα παρών αυτός όταν το σύστημα έχει μπροστά του προφανή αδιέξοδα...), η έλλειψη πολιτικής σταθερότητας.

Σήμερα έχουμε εκ νέου "κινδύνους", η αν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς δημιουργούμε κάποιους όπως τότε:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΚΑΜΨΙΑ στις ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ και πάει λέγοντας...

Τότε είχαμε ΤΑΝΚΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΓΥΑΡΟΣ, ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ παντού...

Σήμερα τα πράγματα είναι εμφανώς ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ πιο ....light and soft....!!!

Τα ΤΑΝΚΣ έχουν γίνει ντεμοντέ, έχουν αντικατασταθεί από δεκάδες χιλιάδες ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΡΑΜΠΟ, ΧΗΜΙΚΑ, ΑΥΡΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.
Τα βασανιστήρια της ΓΥΑΡΟΥ και του ΕΑΤ ΕΣΑ και της ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ δεν γνωρίζουν τέτοια έξαρση αλλά και σήμερα έχουμε τα μικρά μας ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ, τα δικά μας "δημοκρατικά"  PHOTOSHOP, τις δικές μας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ που είναι πιο ...διακριτικές από τους 100άδες χαφιέδες της χούντας αλλά απείρως πιο αποτελεσματικές.

Και τότε είχαμε το .....Γαλατά να χτυπάει τις νύχτες τις πόρτες και να "εξαφανίζει" κόσμο αλλά και τώρα έχουμε τους αντίστοιχους ΕΚΑΜ να σπάνε πόρτες σε χωριά, άγρια νύχτα και να τσουβαλιάζουν σημερινούς επίδοξους και τρομερούς ....τρομοκράτες.

Και τότε είχαμε ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΩΝ" ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ...)
αλλά παρομοίως και ΣΗΜΕΡΑ ενοχλούν κατά ....σύμπτωση τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, τα οποία είναι ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ που ; μα στην ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ για ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ και ΑΣΥΔΟΣΙΑ του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Ας μην έχουμε αυταπάτες:

οι κάθε λογής ΧΟΥΝΤΕΣ δεν έρχονται ΤΥΧΑΙΑ μήτε ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ

Τα αδιέξοδα του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ όταν είναι πρόδηλα, "κακή ώρα" όπως τότε έτσι και σήμερα, και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ του και τους ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΥΣ του με τα ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ που διαθέτει, τότε ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ να βγάζει από το σεντούκι, αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ:

Ένα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ βασισμένο στην ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ανθρώπου από άνθρωπο, βαθύτατα ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ στην ανθρώπινη φύση και στα δικαιώματά της, που θεωρεί και μετατρέπει τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τη ΖΩΗ σε εμπόρευμα φτηνής αξίας και χρήσης.


Οι ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ της ΑΠΡΙΛΙΑΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ δηλώνουν και σήμερα
αποκρουστικά ΠΑΡΟΝΤΕΣ με όλα τα εργαλεία στα χέρια τους σε προηγμένη και αδίσταχτη μορφή.

Ο Ελληνικός λαός καθημερινά διαπιστώνει ότι η ΤΑΞΗ που ηγεμονεύει με μια ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΚΑ δεν διστάζει μέρα τη μέρα να μοιάζει όλο και πιο πολύ στη ΧΟΥΝΤΑ του 1967 χωρίς κανένα πρόσχημα, χωρίς καμία αναστολή και μην έχετε αυταπάτες ότι θα ΤΑΥΤΙΣΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ με εκείνη όταν τα πράγματα γίνουν εξαιρετικά απειλητικά για αυτήν.

Συνεπώς το ΜΗΝΥΜΑ είναι ΕΝΑ:


Αγώνας για ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΧΟΥΝΤΑΣ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ και των ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ τους.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...