ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΗΤΤΑΣ στην ΚΥΠΡΟ πριν ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ το ΜΕΛΑΝΙ της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ




Δεν έχει στεγνώσει ακόμα το ...μελάνι από τους πανηγυρισμούς "αγωνιστικότητας" και "αντίστασης" της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ απέναντι στον ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ που εκπορεύεται από την Ε.Ε. και ήδη βλέπουμε ένα ΕΠΩΔΥΝΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ στις πολιτικές εξελίξεις.

Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, βρίσκεται μπροστά στην οικονομική και κοινωνική ΚΡΕΜΑΛΑ που του υπαγορεύει μια ΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ΗΓΕΣΙΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και ...ΣΙΑ), μια ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ και ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΑΚΕΛ...), οι οποίες έκαναν μια μεγάλη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ολκής αδυνατώντας όχι μονάχα να υποστηρίξουν την ΑΠΟΦΑΣΗ του ΟΧΙ που πήρε η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ αλλά κάνοντας ΑΤΑΚΤΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΟΔΡΟΜΗΣΗΣ σε ακόμα πιο ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της Ε.Ε.

Οι "κατάρες" για την ΜΕΡΚΕΛ και τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ από τη μία, οι πανηγυρισμοί για την ....περήφανη και ...αλληλέγγυα στάση του ΠΟΥΤΙΝ και της ΡΩΣΙΑΣ από την άλλη, θύμισαν, μέρες που είναι, τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ των ΡΑΓΙΑΔΩΝ στα 1805 όταν .....περίμεναν από τον ΤΣΑΡΟ να σταθεί δίπλα τους στον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.

Για να μην σας κουράζω αγαπητές Φίλες και Φίλοι, καλό θα είναι, κλείνοντας, να σταθούμε, επιγραμματικά, σε μερικές επισημάνσεις, που θα ηχήσουν λίγο ΩΜΕΣ αλλά είναι η τραγική αλήθεια. Πάμε λοιπόν:

  1. Δεν υποεκτιμάμε και δεν πετάμε στα σκουπίδια το ΟΧΙ της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, στη πρώτη φάση ψηφοφορίας απέναντι στο υποδειχθέν κούρεμα. Ήταν ένα ΟΧΙ ΗΧΗΡΟ, και ακούστηκε μέχρι τα πέρατα του κόσμου.
  2. ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ με την γλοιώδη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της Ελληνικής κυβέρνησης περί ...."συμπαράστασης" στην Κύπρο, καθώς είναι γνωστό ότι στην αρχή ότι ο ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ στην ΑΘΗΝΑ, κόντεψε να πάθει ...συγκοπή απο το "ΟΧΙ" αυτό.
  3. Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ θα ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΜΟΝΟΣ, καθώς η Κυβέρνηση της ΚΥΠΡΟΥ είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ στις επιταγές των Αφεντικών της, ενώ από την άλλη η ΗΓΕΣΙΑ του ΑΚΕΛ φέρνει πλέον σε κάτι από ....ΔΗΜΑΡ στην Ελλάδα.
  4. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ στη πράξη, η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ οργανωμένου, συγκροτημένου Κομμουνιστικού Κόμματος και γενικά προοδευτικής πολιτικής ηγεσίας, που θα βγεί μπροστά να καλύψει αυτή τη στιγμή την πορεία εξαθλίωσης του Κυπριακού Λαού.
  5. Όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να στοιχηθούν στο δίπολο της "ΚΑΚΙΑΣ" ΜΕΡΚΕΛ και του ...μεγάλου ....Ηγέτη ΠΟΥΤΙΝ και της μεγάλης ΡΩΣΙΑΣ, μάλλον πρέπει να πάνε για ...ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ πρόωρα....! 
  6. ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ έχουν την ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ. Απέναντι στα ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της ΜΕΡΚΕΛ και της Ε.Ε. είναι τα ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ και του ΜΑΥΡΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ που ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΨΟΓΑ ο ΠΟΥΤΙΝ και η παρέα του.
  7. Τα 20 δις € των ΡΩΣΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ κατά βάση, είναι το διακύβευμα στη ΚΥΠΡΟ, όπως την πάλαι ποτέ εποχή της ΤΡΟΙΑΣ και του ΧΡΥΣΑΦΙΟΥ της, που λιμπίστηκαν οι Έλληνες ηγεμόνες. Πρέπει λοιπόν να διαλυθούν οι ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ που μάζευαν το χρήμα αυτό και να το πάρουν οι .....αγαθές και "καθαρές" Τράπεζες στη ΔΥΣΗ.
  8. Στα ΓΡΑΝΑΖΙΑ του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ και των ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ του έμπλεξε ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ και τώρα θα υποστεί το ιστορικό αυτό γεγονός. Προφανώς ....πείστηκε προεκλογικά από τον ....αγωνιστή ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και του έδωσε μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ να διαχειριστεί ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
  9. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που θα παρθούν θα είναι ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ για τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ. Δεν θα έχουμε ένα απλό ΚΟΥΡΕΜΑ. ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ θα έχουμε.....!!!! ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.....!!! Απλά θα πρέπει να πέσει και το σχετικό περιτύλιγμα, η ...κορδέλλα, το σχετικό κλάμα και η θλίψη, ξέρετε όλα τούτα για να χωνέψουμε και το Μπακαλιάρο και να αποδεχτούμε το Εθνικόν και αναπόφευκτον του δράματος.....!
  10. Όσον αφορά εμάς, ε........τριήμερο έρχεται.....θα τιγκάρουμε τις καφετέριες τη μέρα της Εθνικής παλιγεννεσίας, θα λοξοκοιτάξουμε κανένα τεκνό αρσενικό ή θηλυκό ολόγυρά μας, και θα κοιτάμε σαν θεατές σε ...τσίρκο τους όποιους εκείνους "ΑΛΗΤΕΣ" επιχειρήσουν να ...ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ στις 25 ΜΑΡΤΗ, αν προλάβουν βέβαια και δεν τους έχουν ...ΨΕΚΑΣΕΙ οι βλοσυροί ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. 




Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Οι σημερινές εξελίξεις στο EUROGROUP θαρρώ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ του λόγου το αληθές.
      Σε σημείο μάλιστα να πονηρεύεσαι, όχι άδικα, ότι το όλο σκηνικό της "αγανάκτησης", των "αντιστάσεων", του "κλάματος" και των "οδυρμών" ήταν κακόγουστα ΣΤΗΜΕΝΟ.....!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...