Ο ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ των ΑΣΤΩΝ ή αλλιώς "ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και ΤΡΕΧΑ"



Σε μια σοβαρή καταγγελία προβαίνει σήμερα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου Φιλελεύθερος η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Κάποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων» αναφέρει ότι συνεργάτες του Προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και οικονομικοί παράγοντες ήξεραν για το «κούρεμα» και απέσυραν τις καταθέσεις τους"
Γράφει η εφημερίδα:
«Τα τελευταία 24ωρα δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που φέρουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και οικονομικούς παράγοντες, να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό.
Παρά τις εξ αντιθέτου διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων, αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν ότι βρισκόταν στο τραπέζι το επικείμενο «κούρεμα» στις καταθέσεις και ότι οι Γερμανοί θα πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι υπήρχε ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει το «κούρεμα».

 Οπως καταλαβαίνετε, για μια ακόμα φορά, η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ δηλαδή, εκδηλώνει πάραυτα το ...."πατριωτικό" της καθήκον.....!

Σας θυμίζει τίποτα το έργο ;  Δεν σας θυμίζει το 1941 ; τότε που σύσσωμη η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, με επικεφαλής το ΒΑΣΙΛΙΑ και την κουστωδία του, πήραν παραμάσχαλα το ΧΡΥΣΟ της ΧΩΡΑΣ και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για το ΚΑΪΡΟ, εγκαταλείποντας τον Ελληνικό Λαό στη λύσσα των ΝΑΖΙ και των συνεργατών τους ;

Δεν σας θυμίζει τους "πατριώτες" Έλληνες ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ που, έχοντας τεράστιο όγκο στη παγκόσμια ναυτιλία, οπουδήποτε αλλού μπορεί να ....σηκώσουν την ΣΗΜΑΙΑ της πατρίδας τους, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ;

Τα ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ στην ΚΥΠΡΟ και τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ, τα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ, φυσικά και ΓΝΩΡΙΖΑΝ για το "κούρεμα" και πήραν τις καταθέσεις τους για άλλες πολιτείες.

Άλλωστε τα ΙΔΙΑ ακριβώς έκαναν αναλογικά και εδώ, καθώς την ώρα που ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ έλιωνε και λιώνει στις δαγκάνες των Μνημονίων, οι ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ, έστελναν κατά συρροή τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ τους στο εξωτερικό, στην ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΗΠΑ ακόμα και στην ΚΥΠΡΟ οι πιο ...αφελείς.

Μην ενοχλούνται λοιπόν κάποιοι όταν αποκαλούμε την ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ, ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ και φυσικά στη πράξη ΞΕΝΗ με κάθε αίσθημα λαϊκού πατριωτισμού.

Άλλωστε στην ΙΣΤΟΡΙΑ, το μόνο για το οποίο νοιάστηκαν ήταν για το ΜΕΓΕΘΟΣ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ τους ανεξάρτητα σε ποια σημαία κατακτητή λογοδοτούσαν.     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...