Οι «ΑΘΛΙΟΙ» του ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ ΞΑΝΑΖΟΥΝ στην …ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ



Λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ προειδοποιούσε την Ελληνική Κοινωνία ότι, αν δεν δεχθεί τα ΕΠΑΧΘΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ τότε η Ελλάδα θα γίνει …ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

Η Πραγματικότητα όμως ήταν ο Χρόνος να πάει ακόμα πιο …πίσω απ’ την Αργεντινή των αρχών του 2000. Η Ελληνική Κοινωνία και ο Λαός μας , με τη «βοήθεια» της Μνημονιακής ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ καθοδήγησης , πλέον άγγιξε τις παρυφές των μέσων του 19ου αιώνα, στην Εποχή των «ΑΘΛΙΩΝ» του ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩΝ. Των κολασμένων και των MISERABLES των εργατικών Συνοικιών του Παρισιού.
Ξαναζωντανεύουν τα παραμύθια του ΑΝΤΕΡΣΕΝ για το «ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ με τα ΣΠΙΡΤΑ», και τα κοινωνικά μυθιστορήματα του ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ της εξαθλίωσης και της φτώχιας.

Ο  Ελληνικός Λαός βέβαια, αγνοώντας με περισσή αλαζονεία τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,  πλειοψηφικά προφανώς πείστηκε από το διαυγές και κρυστάλλινο επιχείρημα ανοίγοντας το δρόμο στη σημερινή ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ της ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ: Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη.

Η κατ’ ουσίαν χθεσινή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ στη ΛΑΡΙΣΑ και το ΧΑΡΟΠΑΛΕΜΑ ακόμα τριών, σε ένα κλειστό διαμέρισμα εξ’ αιτίας της ΦΤΩΧΙΑΣ και της ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ μονάχα ως ΕΦΙΑΛΤΗΣ μπορεί να καταλογισθεί και να καταγραφεί σε μια ΕΝΤΡΟΜΗ και ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ Κοινωνία

Η ΕΜΜΕΣΗ αυτή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ λοιπόν, στην ουσία ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ της κλίκας των ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ απέναντι στο ΛΑΟ μας, θα περάσει και αυτή στα «αζήτητα» των Μ.Μ.Ε., θα θεωρηθεί «ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ», «ΔΥΣΤΥΧΕΣ ΑΤΥΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ», θα χώσουμε και ένα λυπητερό λογύδριο 2-3’ και θα σκεπαστεί μαζί με τις λοιπές ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ που διατελούνται κατ’ εξακολούθηση είτε με τη μορφή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ, είτε με τη μορφή ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ, PHOTOSHOP, ΨΕΚΑΣΜΩΝ, ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ.

Επίσης η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ αυτή των ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ που σαν το σύγχρονο «ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ» έψαχναν εναγωνίως τρόπο να ζεσταθούν, ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ «ΒΙΑ» καθώς δεν …κινδύνεψε η κρατικοδίαιτη περιουσία του κ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ και της ευγενούς παρεούλας του.

Κατά τα άλλα ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ και ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) άκουσαν με τη …δέουσα προσοχή την ΟΜΙΛΙΑ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για το ΒΙΒΛΙΟ του και τους «κεραυνούς» του κατά του αγωνιζόμενου λαού….

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΗ αδέλφια…….


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...