ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του βιβλιου του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;


Ο Κ. Μητσοτάκης παρουσίασε την Δευτέρα 25 Φλεβάρη στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Βιβλί ο του: "ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1990-93"

Στην επίσημη παρουσίαση του συγκεκριμένου Βιβλίου στο οποίο ο κλασικός στυγνός εκφραστής του  πλέον άκρατου Νεοφιλελευθερισμού, είχαμε κάποιες ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ και επίσης ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ:
Έλλειψε ας πούμε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (...)

Το παρόν έδωσαν στελέχη της Ν.Δ., φυσικά ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (...)

Στην εκδήλωση είχαμε και κάποιες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ από το χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ:
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ από το ΚΚΕ (!!!)
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ (!!!)

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα τις παρακάτω παρατηρήσεις του επίτιμου στην Ομιλία του:

"Πάνω από όλα όμως πρέπει όλοι μας να σεβαστούμε τη δημοκρατική νομιμότητα. Είναι το ελάχιστο εθνικής συνεννόησης που αυτή την στιγμή επιβάλλουν οι θεσμοί και ο πόνος του ελληνικού λαού. Όσοι αγαπούν αυτό το λαό πρέπει να το καταλάβουν. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μην εφαρμόζει το νόμο της Δημοκρατίας. Δεν είναι μόνο οι παράνομες απεργίες, οι βίαιες διαδηλώσεις, οι καταλήψεις και το κύμα των παράνομων μεταναστών που μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε γκέτο. Θανάσιμο πλήγμα για την οικονομία είναι η επίθεση μασκοφόρων στη Χαλκιδική αλλά και το σύνθημα "δεν πληρώνω". Ακόμη και οι αγρότες, που δεν έχουν δώσει ακραία μορφή στις κινητοποιήσεις τους, βλάπτουν την εικόνα της χώρας σε μια κατεξοχήν ακατάλληλη στιγμή, που προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη."

"Το πρωτόγνωρο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, σε μία χώρα που ποτέ ο φασισμός δεν έβγαλε ρίζες, είναι ένα φαινόμενο που δεν επιτρέπεται να υποτιμήσουμε. Είναι βέβαιο ότι –κατά μεγάλο μέρος- οφείλεται στην ασυδοσία της Αριστεράς, που επικρατούσε επί πολλά χρόνια. Αυτή έδωσε το κακό παράδειγμα της ασέβειας στο νόμο της Δημοκρατίας. Το 1990 δεν υπήρχε το πρόβλημα αυτό. Αντίθετα το ΚΚΕ και η άλλη αριστερά μετείχαν στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συνέπρατταν και σε αντιδημοτικές αποφάσεις που η σκληρή πραγματικότητα επέβαλλε. Η Οικουμενική κυβέρνηση, με συμμετοχή της Αριστεράς, έκλεισε τις προβληματικές και απέλυσε πάνω από 10.000 υπαλλήλους. Το ΚΚΕ, και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι πάντες πρέπει να καταλάβουν. Η δημοκρατική νομιμότητα είναι μονόδρομος"

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....!!!!


ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ μου είνα απλό:

ΠΟΙΟ το ΝΟΗΜΑ της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ στην εκδήλωση αυτή σε υψηλότατο επίπεδο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ;

Η Συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είχε τον παραμικρό ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ χαρακτήρα, όπου εκεί κάποιος θα μπορούσε να ανταποκριθεί και να συμμετάσχει.
Η Εκδήλωση αυτή ήταν ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ήταν ΩΜΑ, όπως πάντα ΒΙΑΙΑ στα ΜΟΥΤΡΑ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, και ήταν ένα καθαρό ΒΗΜΑ διαφήμισης των ΘΕΣΕΩΝ και ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ της Κυβέρνησής του εν έτει 1990-1993 καθώς και των σημερινών του αντιλήψεων.

ΠΡΟΣ τι λοιπόν η ΠΑΡΟΥΣΙΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην εκδήλωση αυτή ;;;

για να ακούσουμε και την ενοχοποίηση της ....αριστεράς ακόμα και για τη φασιστική δράση της "Χρυσής Αυγής"....

Ειλικρινά Κρίμα.....

Σχόλια

  1. ειλικρινα κριμα....παντως καμμια εκπληξη δεν μου προκαλεσε Γιαννη....δεν θα βαλει ποτε μυαλο η ''αριστρερα''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μπορούσα να το εκλάβω ως "κοινωνική" εκδήλωση οκ το αντιλαμβάνομαι, να έχεις παρουσία σε ένα ανθρώπινο γεγονός. Αλλά να παρίστασαι στην παρουσίαση ενός βιβλίου και μιας ομιλίας στην οποία ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ η αριστερά και το λαϊκό Κίνημα τότε αναζητώ ειλικρινά λόγους εξήγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά.
    Δεν είναι θέμα μυαλού,είναι συνειδητή προσφορά της καθεστωτικής αριστεράς στη νομιμότητα της δημοκρατίας.
    Είναι η ίδια αντιπροσωπευτική δημοκρατία που πρέπει να τσακίσουμε πολιτικά και ηθικά.
    Ταξική αυτοοργάνωση ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε, στο δρόμο για μια άλλη κοινωνία δεν μπορώ να διανοηθώ "αριστερό αφεντικό". Η Επόμενη διαπίστωσή σου είναι σωστή. Δεν μπορείς να νομιμοποιείς με την παρουσία σου τέτοιες εκδηλώσεις και να παρίστασαι ΑΠΑΘΗΣ σε τέτοια ΑΜΕΣΑ, ΧΥΔΑΙΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Ο Μητσοτάκης κατηγόρησε ευθέως την ...αριστερά ότι ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τον ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και οι παριστάμενοι δεν σηκώθηκαν καν να φύγουν.
      Καλή συνέχεια να έχεις.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...