ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Αν πίστευαν εκεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι το σημερινό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ θα τους άνοιγε την πόρτα της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ με ....ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ, τότε προφανώς είναι ΟΙΚΤΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.....!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ τελευταία ΧΥΔΑΙΑ και ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, επίθεση όλου του ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στις ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ των ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ έρχεται σε όλους να θυμήσει ΜΕΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008, όπου και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βρεθεί στο ΜΑΤΙ του ΚΥΚΛΩΝΑ για τα όσα ακολούθησαν τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Τούτο το ΚΑΘΕΣΤΩΣ είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ και κάθε μέρα που περνάει γίνεται και ολοένα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΕΡΟ και όπως έχουμε πει, διολισθαίνει πλέον σε ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Η Παραπομπή 92 πολιτών που βρίσκονταν στην Βίλλα ΑΜΑΛΙΑΣ για .....ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ δεν μπορεί να μείνει στο ΓΕΛΟΙΟ ΝΟΜΙΚΑ του πράγματος αλλά είναι πλέον ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ στο πως η ΕΞΟΥΣΙΑ θα πολιτεύεται από εδώ και μπρος.

Αν εκεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινήσουν, τις ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΕΙΣ, τις ...ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ, τις ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, και τις ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ απέναντι σε αυτόν τον ΟΡΥΜΑΓΔΟ που ΒΡΩΜΑΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟ, τότε η ΥΠΗΡΕΣΙΑ τους θα είναι ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ μέσα στην Κοινωνία.

Επειδή στο μέτωπο αυτό θα ακολουθήσουν πολλά τις επόμενες ημέρες, καλό θα είναι για ΟΛΑΚΕΡΗ την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, να τελεί σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ γιατί το ΚΑΘΕΣΤΩΣ πρέπει πάσει θυσία να ΚΑΛΥΨΕΙ τη ΒΡΩΜΑ και τη ΔΥΣΩΔΙΑ που αφήνει πίσω της η πολιτική της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...