Η ...ΥΕΝΕΔ και ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΩΧΡΕΙΟΥΝ μπροστά στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των σημερινών Μ.Μ.Ε.


Ελληνικά Μέσα Μαζικής "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"
Επί το αληθέστερον:  Μέσα Μαζικής ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ...!
η στο ακόμα αληθέστερο:  ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Πραγματικά το ακριβώς ζούμε και τι συμβαίνει με τα Κανάλια που έχουν αναλάβει την "ενημέρωση" του Ελληνικού Λαού, τόσο η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΤ όσο και τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.

Κάλλιστα, χωρίς υπερβολή θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για ΒΑΡΩΝΕΙΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που συναντώνται στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ ή σε χώρες ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.


Την εποχή της ΧΟΥΝΤΑΣ το καθεστώς ασκούσε την προπαγάνδα του κύρια μέσω της αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ, στις οποίες "μεγαλούργησε" η ....μορφή του ιδεολογικού ιστρούχτορα της ΧΟΥΝΤΑΣ, του ΓΕΩΡΓΑΛΑ.


Πέρασαν χρόνια πολλά από τότε, ζήσαμε ....άλλες εποχές, εποχές ....Μεταπολίτευσης, εποχές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Εκσυγχρονισμού και φτάσαμε αισίως στην εποχή των ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, όπου ΙΔΙΩΤΕΣ, έχουν αναλάβει ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ την "ενημέρωση" του Ελληνικού Λαού.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ και διάφοροι άλλοι "κύριοι", άρχοντες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, λειτουργούν και έχουν στα χέρια τους την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και συνεπώς την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Γνωστό αυτό θα πει κανείς, σε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ζούμε, η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ και ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

Παρ' όλα αυτά στις χώρες της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, σε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, έχουμε Μ.Μ.Ε. που τηρούν κάποιους στοιχειώδεις ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

BBC, GUARDIAN για παράδειγμα, δεν έχουν διστάσει να έρθουν σφοδρά σε ρήξη με την Εξουσία, καλύπτοντας δημοσιογράφους και λειτουργούς τους που δεν είναι αρεστή η δεισδυστικότητά τους.

ΑΥΤΟ όμως που ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στην ΕΛΛΑΔΑ, κύρια από εποχής ΕΚΓΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ και μετά, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΥ και ΦΑΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

  • Η ΥΕΝΕΔ και ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ Δείχνουν γραφικοί μπροστά στο ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που ΕΠΕΒΑΛΑΝ οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.
  • ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΦΙΛ "ΗΓΕΤΩΝ" κομμένων και ραμμένων στα μέτρα των ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ με μια ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και στήριξη:  ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ
  • ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΑΙ με τρόπο ΧΥΔΑΙΟ και ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ κάθε ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στηρίζεται σε καθημερινή βάση το σύστημα αξιών της, ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.
  • ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΤΑΙ και ΚΗΛΙΔΩΝΕΤΑΙ με τρόπο ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ κάθε είδους ΕΡΓΑΤΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ρίχνεται στο ΛΑΚΚΟ της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ κάθε είδους είδηση από της ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και τον ΑΓΩΝΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Τα όσα ακολουθούν στον ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ μετά την ΤΡΙΜΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΛΙΚΑ που μας κυβερνάει δεν έχουν ΤΕΛΕΙΩΜΟ στην ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ και στη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ μαζί με τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, παρέα με life style ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ και ΤΗΛΕ-ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ δεν διστάζουν να 
  • Κουνάνε χυδαία και απειλητικά το δάχτυλο απέναντι σε Κοινωνικούς αγωνιστές και ανθρώπους που μάχονται στο δρόμο
  • Ειρωνεύονται, Προβοκάρουν, προκαλούν κάθε διαφορετική άποψη


Τα όσα ζούμε και βλέπουμε στο θέμα των:

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ στους ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΒΑΝΤΑΣ στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ, στην ΚΑΛΥΨΗ των ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ, στο θέμα των ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ (ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ), στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ (ΑΣΟΕΕ) 

προκαλούν ΕΜΕΤΟ από τον ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ και την ΥΣΤΕΡΙΑ με την οποία οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ έχουν αναλάβει να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Εκείνο που είναι ΠΑΡΗΓΟΡΟ και ΝΙΚΗΦΟΡΟ για την ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ είναι ότι πλέον ΕΛΕΓΧΟΥΝ ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που παραμένει "πιστό" στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ λόγω είτε ΗΛΙΚΙΑΣ, είτε ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ, είτε ΜΕΣΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.

Τα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, οι ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ έχουν ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΕΙ τον ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ο οποίος έχοντας ΧΑΣΕΙ τις παραγωγικότερες ηλικίες έχει γίνει πιο επιθετικός και πιο ΧΥΔΑΙΟΣ.


Σχόλια

  1. αναδημοσιευσα!!!χρονια πολλα Γιαννη!!!πολυ δυνατο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ....!!!! Καλή μας χρονιά με κάθε όνειρο, αγώνα και ελπίδα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...