Η Επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ και οι Συλλήψεις Συνδικαλιστών ενεργοποιεί και ενώνει τα αντανακλαστικά της Αριστεράς


Μπορεί η Κυβέρνηση να νομίζει ότι έκανε άλλη μια στυγνή και φασίζουσα Επίδειξη "δύναμης" και Καταστολής με την προβοκάτσια απέναντι στο ΠΑΜΕ, την απρόκλητη επίθεση και στη συνέχεια την πρωτοφανή δίωξη αλλά από την άλλη, οι "εφυείς" εγκέφαλοι της ακροδεξιάς προπαγάνδας που εδρεύει εκεί στην Ν.Δ. και ακολουθείται κατά πόδας από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν υπολόγισαν κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΜΕΓΑΛΟ.


Την ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ άμεσα κιόλας όλων των ΕΝΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ σε ένα ΕΥΡΥ ΜΕΤΩΠΟ που η Κυβέρνηση να είναι σίγουρη θα το βρεί μπροστά της πολύ γρήγορα:

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ άμεσα και ενεργά στάθηκε στο πλευρό του ΠΑΜΕ και των συλληφθέντων, γεγονός που προκάλεσε τα σχόλια των καθεστωτικών κύκλων
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ), οργανώσεις της Ριζοσπαστικής αριστεράς, άμεσα βρέθηκαν δίπλα στους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έξω από τη ΓΑΔΑ
  • Ακόμα και η ΑΝΑΡΧΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ (!!!) Εξέδωσε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και συμπαράσταση στους συλληφθέντες, γεγονός πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δρώμενα στο δρόμο.
  • Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ επίσης, δεκάδες σωματεία, οργανώσεις και φορείς ακόμα


Ένα ΦΑΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΑΞΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ χτίστηκε σε χρόνο μηδέν απέναντι στον ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟ, στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.

Γεγονός που ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ τον ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ Κυβερνητικό θίασο και τον ανάγκασε να προσπαθεί να μαζευτεί η να αρχίσει επιθέσεις προς το ΚΚΕ για τις .......απολύσεις στο "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" και τον ΣΥΡΙΖΑ για απλήρωτους εργαζόμενους στο "ΚΟΚΚΙΝΟ".

Το Άτυπο αυτό ΜΕΤΩΠΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, με ΕΞΑΙΡΕΣΗ φυσικά την ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ Ηγεσία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που δεν βρήκαν λεξούλα να ψελλίσουν, θα το βρει μπροστά της γρήγορα η Κυβερνητική Πολιτική και θα διαπιστώσει σύντομα το ΤΡΑΓΙΚΟ της ΛΑΘΟΣ να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ τέτοια αντανακλαστικά.

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ πολιτικός κατήφορος και η υιοθέτηση των πλέων ΒΡΩΜΙΚΩΝ και ΕΜΦΥΛΙΑΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ από την Κυβερνητική τρόϊκα, την οδηγεί σε μια απελπισμένη αναμέτρηση με ολάκερο το ΛΑΪΚΟΚΙΝΗΜΑ γεγονός που θα ανεβάσει την ένταση και άλλο ακόμα στο διάστημα που ακολουθεί.

Στα πλαίσια αυτά, σας ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κύριοι της Ν.Δ. για την ...ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...