Στους ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ με ….ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ


Κράνη, όπλα , Παλάσκες Αναλάβατε…..!!!!! Εμπρόοοοος Μάρς…..!!


Όχι, όχι, δεν είναι κλασικό στρατιωτικό παράγγελμα Λοχία διμοιρίας σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων…..!
Είναι το νέο «μότο» της Καγκελαρίας του μεγάλου Βυζαντινού ηγεμόνος που ακούει στο όνομα «Αντώνης Σαμαράς», ομού μετά των στρατηγών αυτού Βενιζέλου και Κουβέλη, της γνωστής δηλαδή οπερετικής τρόϊκας που νομίζει ότι κυβερνάει τούτο τον τόπο.

Όπως καταλάβατε πλέον, στους εργασιακούς μας χώρους, για όσους τέλος πάντων εξακολουθούν να έχουν εργασία, θα προσερχόμαστε με ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ, στολή στρατιωτική, έξω από το χώρο δουλειάς θα γίνεται Πρωινή αναφορά λόχου, θα εκδίδεται Ημερήσια Διαταγή χώρου δουλειάς και στη συνέχεια ο εργαζόμενος θα εισέρχεται στο στρατόπεδο….συγγνώμη στο χώρο δουλειάς του ήθελα να πω.


Επιστράτευσης της επιστράτευσης, ω επιστράτευση….!!! Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του ΧΑΚΙ….!!! Των ενστόλων, των ένοπλων πραιτωριανών που κατά ένα παράδοξο τρόπο, στην Αθήνα δείχνουν να είναι ….περισσότεροι από τους κατοίκους της. Η «δημοκρατία» του χωροφύλακα, του δικαστή, του ενωμοτάρχη, του ασφαλίτη που εποπτεύει τα πάντα, των γκλομπς, των ασπίδων, των κρανοφόρων, των ΕΚΑΜ (κουκουλοφόροι παρακαλώ….).

Σε κάποια στιγμή δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις, με τα όσα γελοία και γραφικά βλέπεις, αν πρέπει να κλάψεις με το γκρίζο και μαύρο περιτύλιγμα της ζωής σου.


Μάλλον πρέπει σαν άνθρωπος και εργαζόμενος να ΟΡΓΙΣΤΕΙΣ, να ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ότι η εξουσία των Αστών αυτή είναι όταν νιώσει ότι απειλείται, αυτά είναι τα ΟΡΙΑ και το «ΤΑΒΑΝΙ» της «δημοκρατίας» την οποία μετέρχεται και υλοποιεί.

Οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για κάποιους θεσμολάγνους και αιθεροβάμονες των ορίων της αστικής δημοκρατίας, των κοινωνικών διαλόγων και των διαπραγματεύσεων , όπως βλέπετε, ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ με ΠΑΤΑΓΟ.

Οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ο ΛΑΟΣ οφείλει να βγάλει τα συμπεράσματά του. Η Επίθεση αυτή οφείλει να πάρει την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της αρμόζει. Και η απάντηση αυτή δεν είναι μονάχα Ανακοινώσεις, δεν είναι μονάχα καλέσματα στους εργαζόμενους, δεν είναι μονάχα διακηρύξεις ότι τα μέτρα θα καταργηθούν στην …πράξη.

Η απάντηση είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Κάτι μαζικό, οργανωμένο, συντεταγμένο, με σχέδιο και προοπτική αντίστασης και αντεπίθεσης. Στη διαφορετική περίπτωση..

Εφ’ ενός ζυγού……!!! Για να κλείσουμε με ένα ακόμα στρατιωτικό επιταγμένο παράγγελμα ζωής….

Giannis Pit

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...