Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» των ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ, των ΟΡΙΩΝ και των …ΤΟΞΩΝ


Καλά λένε ότι ίδιο των ΤΥΡΑΝΝΩΝ είναι το περισσό ΘΡΑΣΟΣ και η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ.

Δεν φτάνει δηλαδή, που η ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, και κυρίως ανθρώπων του απλού μόχθου, απλών παραγωγών, εργαζομένων και νεολαιών, οδηγήθηκε στον ΟΛΕΘΡΟ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ με μεθόδους και διατάξεις που παραπέμπουν σε ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ «ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ», έρχονται σήμερα οι κρατούντες και φυσικά τα έντυπα και ηλεκτρονικά τους «παπαγαλάκια» και μιλάνε για:
«Όρια» στη …δημοκρατία ΤΟΥΣ, για …ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ και Βία", ποιοι ; οι φορείς που ΠΡΩΤΟΙ οι ίδιοι μετέτρεψαν την ΑΣΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» τους σε ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, σε μακρύ χέρι των αρπαχτικών κερδοσκοπικών οίκων, που έκαναν τη ΒΟΥΛΗ παράγκα του ΔΝΤ και της ΤΡΟΪΚΑΣ και το Αστικό σύνταγμα συναξάρι υποταγής στο ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ περί δανειστών.

Έχουν το θράσος τα ΛΑΜΟΓΙΑ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, μια κοινωνική τάξη, ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ, ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ, ΣΑΠΙΑ και ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ να «κουνάει το δάχτυλο» στα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ και το ΛΑΟ που διεκδικεί απελπισμένος τα εναπομείναντα δίκαιά του, όσα του έμειναν δηλαδή και να μιλάει για «ΟΡΙΑ» και δυνάμεις που οφείλουν να είναι πιστές στο ….. «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ».



Ποιο «τόξο» δηλαδή και ποιο σύνταγμα επικαλείστε ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, και ποιού είδους «νομιμοποίηση» επικαλείστε οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;
Ακόμα και το Σύνταγμα που φτιάξατε εσείς, μιλάει για το ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΡΗΣΗΣ του από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Και να οι …αδέκαστοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ του ΣΑΠΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ σε βιομηχανία αποφάσεων για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, λες και περιμέναμε τις δικαστικές σας βούλες στην Ιστορία για να διεκδικήσουμε δικαιοσύνη, ταγοί και υπηρέτες των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ σας.

Και δεν έφταναν όλα αυτά, μιλάτε ανιστόρητοι ρεμπεσκέδες για τα «ΔΥΟ ΑΚΡΑ» ποιοι ; εσείς….! Έχοντες ΔΙΑΤΡΙΒΗ και ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, το ΕΓΚΛΗΜΑ, τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τους ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ κάθε ιστορικής περιόδου, που όταν οι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ βίαζαν, έκαιγαν και δολοφονούσαν το Λαό μας στα κρεματόρια και στις αλάνες, την ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ στο εξωτερικό νοιαζόμενοι μονάχα για το ΧΡΥΣΟ, το άθλιο τομάρι σας, και τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ που αφήσατε πίσω σας ΧΙΤΕΣ και ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, για τα οποία ΕΚΛΕΚΤΑ ΣΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ «ΤΕΚΝΑ» νοιαστήκατε και τότε και ΤΩΡΑ…!

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ λοιπόν να ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ το ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, την ΙΣΤΟΡΙΑ, τον ΛΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τα …ΝΕΥΡΑ μας.

Μια ΔΡΑΚΑ ΑΘΛΙΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΣΤΕ και τίποτα παραπάνω, αυτήν υπηρετείτε και τα ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ των ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ με τα παραρτήματά τους.

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ…!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...