ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΜΙΣΘΩΝ στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ


Το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ (Τ.Τ.)
Η Κατ΄εξοχήν "λαϊκή" τράπεζα στην Ελλάδα.
Ένα τραπεζικό ίδρυμα, που οι ίδιοι οι Καπιταλιστές, η BLACK ROCK, το κατέταξε ανάμεσα στα πλέον ΥΓΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ με άψογους δείκτες, ενεργηρικό, κεφαλαιοποίηση αλλά και δάνεια, όπως όλοι ξέρετε, ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ από την Κυβερνητική ΚΛΙΚΑ, κατ' απαίτηση των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

Το Τ.Τ. έσπασε με τρόπο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σε δύο κομμάτια, όπως ακριβώς έγινε με την ΑΓΡΟΤΙΚΗ: Στο "καλό" και "κακό" κομμάτι.
Μόνο που τέτοια περίπτωση δεν υπήρχε για το Τ.Τ. καθώς το χαρτοφυλάκιο του ιδρύματος ήταν πολύ πιο καθαρό από αυτό της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ.

Οι 3.200 τραπεζικοί Υπάλληλοι του Τ.Τ. είναι για ΑΠΟΛΥΣΗ....!!! πάλι κατ΄επιταγή της Κυβερνητικής κλίκας.

Ο Αγώνας των υπαλλήλων του Τ.Τ. εδώ και μήνες είναι ΓΝΩΣΤΟΣ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ και στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ με απεργίες και κινητοποιήσεις στο δρόμο.

Ο Εκβιασμός που πέφτει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι μιλάει για ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ κάθετα στο ποσοστό ΣΟΚ από 10% για τους νέους υπαλλήλους μέχρι 40% (!!!) για τους παλαιότερους για να μην .....γίνουν απολύσεις.

Όπως καταλαβαίνετε ....άρχισε η ανάπτυξη.....!!!!

Ο Χώρος των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και κατ΄επέκταση των Τραπεζοϋπαλλήλων θα είναι το επόμενο μέτωπο φωτιά που θα στοχοποιηθεί από την Κυβέρνηση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...