Και τώρα ποια η επόμενη ΕΚΤΡΟΠΗ σας κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ;


Και τώρα τι ; κύριε ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ;;
Ποια θα είναι η επόμενη ΕΚΤΡΟΠΗ σας ;;

μετά το πρώτο ΧΑΣΤΟΥΚΙ που εισπράττεται μεγαλόπρεπα από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ για το θέμα της ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ του ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ από μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΚΟ τι θα κάνετε ;;

Θα πάτε σε νομοθετική δικτατορική εκτροπή κατά πως συνηθίζει η Κυβέρνησή σας τελευταία με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ;

Το πολιτικό ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ του κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ έφαγε την πρώτη "πόρτα" από την απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ να απορρίψει το αίτημά του για συνέχιση της είσπραξης ενός επαίσχυντου μέτρου, κατοχικής αντίληψης από μια άσχετη με το ζήτημα ΔΕΚΟ.

Οι πιέσεις βέβαια και οι ΩΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ σε κάθε κατεύθυνση είναι προφανείς και αναμένεται να επιδράσουν στην τελεσίδικη απόφαση που θα πάρει αύριο ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ για το θέμα.

Η Εξέλιξη δημιουργεί ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αλλά κύρια για τις ΑΙΣΧΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ της στο να μετατρέψει μια ΔΕΚΟ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ από 100άδες νοικοκυριά.

Η Πίεση της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ πρέπει να είναι ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ στην προσπάθεια ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ και ΠΛΗΡΩΜΗΣ κάθε είδους τέτοιου ληστρικού φόρου.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...