ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και μετά ...ΑΝΗΣΥΧΕΙ


Όσο και αν μερικοί ...soft αναλυτές μιλάνε για ...Ξύλινες γλώσσες και άλλα τέτοια γραφικά, τόσο η Τσούλα η Ιστορία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τον ΜΑΡΞ και τον ΛΕΝΙΝ....!!!

Γιατί το λέμε αυτό ; μα κάνει ΜΠΑΜ....!!!

Δεκαετίες τώρα η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, στα δύσκολα, όταν στριμώχνεται κοινωνικά από ένα Κίνημα που απειλεί την ηγεμονία της και τα μέτρα της, τότε ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ με το ανάλογο φτιασίδωμα.

"Λαϊκό" προφίλ, "αντισυστημική" ρητορεία, στρατιωτική δομή και δράση, στοχοποίηση αδύνατων κοινωνικών ομάδων για εκτόνωση του Λαού και πάει λέγοντας.

Τα είδαμε το 1929 μετά το ΚΡΑΧ του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, το 1936 με την άνοδο του ΝΑΖΙΣΜΟΥ και τη ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΤΑΞΑ στην Ελλάδα.

Τότε η "δημοκρατική" Δύση φυσικά και ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ για τη ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και οι ΝΤΑΛΑΝΤΙΕ και ΤΣΑΜΠΕΡΛΑΙΝ (ΓΑΛΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ) όχι απλά τα εύρισκαν κοινωνικά με το ΧΙΤΛΕΡ αλλά έκαναν και τα στραβά μάτια την ώρα που μακέλευε τον ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΑΟ το 1936.

Ύστερα .....ανησύχησαν....!!! Όταν είδαν ότι η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ αμφισβήτησε ευθέως και στα μούτρα τους την Οικονομική τους ηγεμονία τότε τους έζωσαν τα ...φίδια.


Η Συνέχεια είναι γνωστή.......Β' Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ας έρθουμε τώρα στην πατρίδα μας.

Εδώ και χρόνια το ΣΥΣΤΗΜΑ στην ΕΛΛΑΔΑ και κύρια από εποχής ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και μετέπειτα, έχοντας ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ τη ΣΤΑΣΗ του απέναντι στη ΚΟΙΝΩΝΙΑ και στο ΚΙΝΗΜΑ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ένα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που θα έκανε ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ:

1. Πολιτικά θα δημιουργούσε ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ που θα απορροφούσε λούμπεν και χαμηλές Λαϊκές συνειδήσεις σε φτωχά και μικροαστικά στρώματα για να ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
2. Οργανωτικά, στο δρόμο, θα έκανε τις ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ: Τρομοκρατία, Φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις σε αδύνατους στόχους, πλήρη διασύνδεση με την Αστυνομία και τα αφεντικά, σπίλωση αγώνων.

Από κοντά και ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, που εδώ και χρόνια, κατ' εργολαβία, ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ και ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ κατά των λαϊκών Κινητοποιήσεων και φυσικά αρκετοί ...Θρησκευτικοί μεγαλο-λειτουργοί από το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ που δίνουν και την ...θρησκευτική Νότα στο όλο εγχείρημα.

Έτσι ΦΤΑΣΑΜΕ στην Χ.Α. και στη σημερινή κατάσταση. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, ΣΚΟΠΙΜΑ, τα ΠΑΝΤΑ....!!!  

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΒΙΑ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΒΡΩΜΙΑ ΧΩΡΩΝ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΟΡΝΕΙΑ ανθούν κάτω από τα ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ και έτσι το σακούλι των ΦΑΣΙΣΤΩΝ γεμίζει ολοένα με φοβισμένους και εξαπατημένους πολίτες.


ΤΩΡΑ όμως το ΠΡΑΜΑ ΞΕΦΥΓΕ από κάθε έλεγχο των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ άρχισαν και ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ των ΑΣΤΩΝ....!!!

Τους χρησιμοποίησαν και στη λογική των "ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ" ντε και καλά για να εκθέσουν κύρια την ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην Κοινωνία αλλά τώρα τα "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" αυτονομούνται όλο και πιο πολύ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ όλο και πιο πολύ τα ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ περισσότερο χώρο και εξουσίες και έτσι το SOFT ΣΥΣΤΗΜΑ αρχίζει να ......ψελλίζει διάφορα ΓΡΑΦΙΚΑ ομού μετά των Μ.Μ.Ε.

Τελευταία ακούμε για:  ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η Χ.Α. ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ....!!!   ΠΑΡΑΝΟΜΗ....!!
Τώρα δηλαδή είδε το ...σύστημα ότι η Χ.Α. δεν είναι Κόμμα αλλά ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ και τι έπιασαν οι ...δημοκρατικοί πόνοι.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ του "ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ-ΝΟΜΙΜΟΥ" μέσα στη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ το λύνει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, η ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ και το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΑΞΙΚΑ.

Το σύστημα ψελλίζοντας διάφορα για να θέσει την Χ.Α. εκτός νόμου, απλά ΘΕΡΙΕΥΕΙ το ΦΑΣΙΣΜΟ δίνοντάς του "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΩΞΗΣ" και ανεβάζοντας τη διείσδυσή του σε καθυστερημένες ταξικά μάζες.

Καθαρές και σταράτες λοιπόν κουβέντες για όσους έχουνε τέτοιες προθέσεις τις οποίες οφείλει ΤΩΡΑ η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...