Ο ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ …ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Δύο βασικές λεκτικές «καραμέλες» των Φασιστών της Χ.Α. είναι:

1. Ο «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ» της χαρακτήρας και ….
2. «να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ» ο …Τόπος

Για να δούμε πίσω από την πιασάρικη αυτή διατύπωση πόσο ΨΕΜΜΑ κρύβεται και που βρίσκεται η ΑΛΗΘΕΙΑ.

«ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ» είναι αυτός που δρα ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΣΥΣΤΗΜΑ.
Το Σύστημα που κυριαρχεί στον σημερινό Τρόπο παραγωγής είναι ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ στην ύστερή του μάλιστα μορφή, αυτή της μορφής του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Με βάση λοιπόν τις παραπάνω ταυτότητες προκύπτει ότι η Χ.Α. εντάσσεται στις …ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και στόχος της είναι η …ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

Επειδή λοιπόν, το να χαϊδεύεις όμορφα τα αυτιά κάποιων συγκεκριμένων Κοινωνικών στρωμάτων, που πλήττονται βάρβαρα από τον Καπιταλισμό, αλλά δεν έχουν την στοιχειώδη Ταξική συνείδηση να ερμηνεύσουν το «ΓΙΑΤΙ» και το «ΠΩΣ», μας προκύπτει η διείσδυση των ΦΑΣΙΣΤΩΝ σε Υποβαθμισμένα Εργατικά στρώματα και σε Μικροαστούς που βλέπουν η Μεσαία τους τάξη να μετατρέπεται σε σωρό ερειπίων.

ΕΙΝΑΙ όμως η Χ.Α. ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΙΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ;

Ούτε καν στις διακηρύξεις της δεν αναφέρεται ο Όρος….!

Η Χ.Α. είναι ΥΠΕΡ του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ» κατά πως λέγει με έντονο τρόπο και υπέρ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Αυτό σημαίνει ότι τάσσεται ψυχή και σώμα υπέρ του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, απλά «επιθυμεί» να ηγεμονεύεται από …Έλληνες και μόνο.

Συνεπώς δεν έχει σημασία αν ο Έλληνας Καπιταλιστής εκμεταλλεύεται, απολύει, τρομοκρατεί, καρπώνεται με τρόπο ανισομερή την Υπεραξία του εργαζομένου, αμοίβει με ψίχουλα, δεν καλύπτει με ασφάλιση τους εργαζόμενούς του. 
Μας ....αρκεί που είναι Έλληνας, συνεπώς η δράση και η λειτουργία του μπαίνει στην "κολυμβήθρα του Σιλωάμ".

Καταλαβαίνουμε λοιπόν σε άμεσο χρόνο ότι όσο .....Αντισυστημική είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άλλο τόσο ....Ανάπτυξη στο τόπο θα φέρει το ....Μνημόνιο.

Ας πάμε στο έτερο λεκτικό πυροτέχνημα που ντύνεται και αυτό με όμορφο περιτύλιγμα.

"ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ"  κραυγάζει το Νεοφασιστικό μόρφωμα.

Σε περίοδο κρίσης, παρακμής, ισοπέδωσης, το σύνθημα φαντάζει τόσο όμορφο και εκτονωτικό αλλά παράλληλα είναι άλλο τόσο ΦΤΗΝΟ, ΑΔΕΙΟ και ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ.

Να ξεβρωμίσει ο τόπος από ποιους ;; 

Εδώ αρχίζουν τα ....ΔΥΣΚΟΛΑ για την Χ.Α.

Κάποτε οι "ΒΡΩΜΙΚΟΙ" ήταν οι 300 της Βουλής. Τώρα που η Χ.Α. απέκτησε Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση λίγο δύσκολο έως οξύμωρο να ξαναδουλέψει πάνω σε αυτό το σύνθημα με το οποίο ξεκίνησε την πρώτη της προπαγάνδα.

Πέραν των ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ και των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ουδείς άλλος "ΒΡΩΜΙΚΟΣ" προκύπτει για την ιδεολογία και στόχευση της Χ.Α.

Για παράδειγμα αν ο αξιότιμος κ. ΛΑΝΑΡΑΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ στην ΚΑΤΑΓΩΓΗ, έχοντας ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ δεκάδες εκατομμυρίων επιδοτήσεων σε ΕΥΡΩ, τις οποίες αντί να επενδύσει, έδιωξε στο εξωτερικό, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑ.....! είναι προστασία της ....Εθνικής παραγωγής.

Και τέλος:

Ας υποθέσουμε ότι είμαστε λάστιχο ανεκτικοί στις διακηρύξεις της Ομάδας του Μιχαλολιάκου και της συντροφιάς του.

ΠΟΤΕ το ΚΟΜΜΑ αυτό και ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕ το ΣΥΣΤΗΜΑ ;;;

Τους είδατε ποτέ σε κάποια απεργία μαζί με τους εργαζόμενους ;; με ποιούς όρους Κινήματος στάθηκαν δίπλα σε αγώνες του Λαού ; Πότε έστω διοργάνωσαν μια δική τους διαδήλωση, εκδήλωση, για τα εργατικά δικαιώματα και τους λαϊκούς αγώνες ;

Σαφέστατα ΟΧΙ......!!!! Και δεν πρόκειται να τους δείτε ΠΟΤΕ.....!

Η Χρυσή αυγή είναι ένας μηχανισμός, γιατί δεν πρόκειται για Κόμμα, που είναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ, και εκφράζει το ΒΑΘΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ λειτουργώντας ως το ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ του στα "δύσκολα" και "βρώμικα" στα οποία δεν επιτρέπεται να εκτεθεί άμεσα ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ αν και τελευταία το έχει ξεπεράσει και αυτό το ανάχωμα.

Αυτές οι σκέψεις καλό θάναι να γίνουν από κάθε Εργάτη, Εργαζόμενο, Νεολαίο, Άνεργο, Μικροεπαγγελματία για να κατανοήσει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ του χώρου αυτού και τι ρόλο στην τελική εξυπηρετεί.



Σχόλια

  1. Αν όσοι μιλούν με ευνοϊκά σχόλια για τη ΧΑ, είχαν λίγο μυαλό, θα καταλάβαιναν τι συμβαινει. Εκεί βασίζεται το σύστημα που εξυπηρετούν: στην ηλιθιότητα και στο φόβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πενθεσίλεια καλησπέρα σου καλή μου Φίλη. Πραγματικά οι ισοπεδωτικές αυτές απλουστεύσεις των φασιστών απευθύνονται σε "ανώδυνες" σκέψεις και σε εύκολα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...