Μαζικό Κίνημα και Συγκροτημένη Πάλη ή Κλεφτοπόλεμος με τα ...ΜΑΤ


Με το ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ συγκροτημένα και οργανωμένα ή με ένα άναρχο και χύδην Κλεφτοπόλεμο με τις δυνάμεις καταστολής ;

Να ένα ερώτημα, που τον τελευταίο καιρό είναι πολύ συχνό στις συζητήσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στο δρόμο και απασχολεί το Κίνημα.

ΧΘΕΣ στην μεγάλη Πορεία του Πολυτεχνείου και τα όσα ακολούθησαν για να φτάσει η Πορεία στην Ισραηλινή Πρεσβεία, απαντήθηκε με ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ το ερώτημα αυτό.

Το ΜΕΓΑΛΟ και ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ Αναρχικό Μπλοκ χθές δεν παρέμεινε στην Πορεία και δεν ακολούθησε στην Ισραηλινή πρεσβεία.


Σε ασφυκτικό κλοιό από τις δυνάμεις των ΜΑΤ με πρωτοφανή τρόπο χωρίς καν δεύτερη σκέψη αποσύρθηκε στην Αλεξάνδρας και κατόπιν στα στενά των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ όπου ξεκίνησε ο γνωστός ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ με τις δυνάμεις καταστολής, με όλα τα γνωστά παρεπόμενα.

Την ίδια ακριβώς στιγμή όπου το ΜΑΖΙΚΟ ΜΠΛΟΚ της πορείας του Πολυτεχνείου, στη μεγάλη του πλειοψηφία, παρέμενε ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τις ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ των ΜΑΤ σε σημείο ΟΡΙΑΚΗΣ ΡΗΞΗΣ για να πάει στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Ότι δεν κατάφερε ο ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ, οι Μολότωφ και οι πέτρες στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ, το ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ που ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ αποφασιστικά, οργανωμένα, ανυποχώρητα το δικαίωμά τους να προχωρήσουν.
Αν αυτό δεν είναι ΡΗΞΗ τότε τι είναι ;;

θα είμαι ο τελευταίος που θα ΜΕΙΩΣΩ ή θα ΕΙΡΩΝΕΥΘΩ τη δράση των ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ στο ΚΙΝΗΜΑ με την προϋποθεση της πολιτικής δράσης και όχι των ΜΠΑΧΑΛΩΝ.

Όμως η χθεσινή λογική "φεύγω να πάω στα στενά μου να το ρίξω στον κλεφτοπόλεμο" αφήνει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ το ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Το ΚΡΑΤΟΣ και η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ χθες έδειξε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ποιον πραγματικά ΦΟΒΑΤΑΙ.....!

Χιλιάδες αποφασισμένους, συγκροτημένους, διαδηλωτές με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ τους ΠΑΡΟΥΣΑ μπροστάρη ;;
ή μια άναρχη σύγκρουση χωρίς σχέδιο και στόχο ;;; που θα είναι ψωμοτύρι για την Αστυνομία να απλώσει την ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ της επι ...παντός κινουμένου και δρόντος "στόχου"


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...