ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» των 22 δις € στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…



Οι αποκαλύψεις για τη «δράση» περίπου 54.246 «πατριωτών» στο χρονικό διάστημα: 1/1/2009-31/12/2011 είναι χαρακτηριστικές για τον τρόπο λειτουργίας συγκεκριμένων Κοινωνικών Στρωμάτων στην πατρίδα μας όταν ο ΛΑΟΣ μας υποφέρει, πεινάει και ευτελίζεται η ζωή του.

Στο …ασήμαντο ποσόν των 22 δις € ανέρχονται τα ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ των κύκλων αυτών, σε Τράπεζες της ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ και άλλων χωρών μεσούσης της Οικονομικής κρίσης.

Στα ονόματα αυτά φιγουράρουν Μεγαλοαστοί και Μεσοαστοί, δικηγόροι, επιχειρηματίες, στελέχη, μεγαλογιατροί, ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί.

Ο …Πατριωτισμός των Κοινωνικών αυτών ομάδων έχει τη δική του ιστορία.

Τους ζήσαμε στην ΚΑΤΟΧΗ το 1941-1944 να ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ως ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, τους καμαρώσαμε στο διάστημα 1944-1950 να επιστρέφουν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ ως Νικητές, έχοντας απαλλοτριώσει χωράφια, περιουσίες κυνηγημένων ανθρώπων της Γης μαχητών του Δ.Σ.Ε.

Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΑΞΙΣ αυτή λοιπών των γνησίων "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ", έδωσε ΜΑΘΗΜΑΤΑ ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ εδώ και δύο χρόνια καθώς στήριξε με ....όλα της τα χρήματα και τα σεντούκια την Ελληνική Οικονομία. Τα ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ και η ΦΥΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, σε ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ και ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ πήραν ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΡΥΘΜΟ, στεγνώνοντας στην κυριολεξία την ΑΓΟΡΑ από καθαρό ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.


Το πλέον εξοργιστικό που αποκαλύπτεται αυτές τις μέρες είναι ότι περίπου 7.000 από τους καταθέτες αυτούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εφημερίδα "6 ΜΕΡΕΣ", ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ το τεράστιο ύψος αυτών των καταθέσεων και έτσι στο χαλαρό πάμε σε ένα ύψος ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΥΨΟΥΣ 5 ΔΙΣ €

Για μια ακόμα φορά, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι η ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ που επικρατεί στην ΑΝΑΡΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, αναδεικνύει και τον ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ και των στελεχών του, καθώς χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα Μεγαλοστελέχους της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που διοχέτευσε τεράστια ποσά δικά του στο εξωτερικό (!!!).

Υ.Γ. Μου τριβιλίζει το μυαλό μια σκέψη ειλικρινά:  Πόσο "πατριώτες" μπορεί να είναι αυτοί οι αμιγώς "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" σε σχέση με κάποιους δύστυχους ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ; Πόσο καλύτεροι και χρήσιμοι σε μια Οικονομία μπορεί να είναι άραγε ;;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...